Blækhatten 33
5220 Odense Sø

EA Cykler

”EA Cykler, Danmarks travleste cykelforretning”.

Med de ord indleder Erling Andersen samtalen, når du ringer til butikken. Ingen tvivl om, at Erling har travlt. Både travlt med at give kunderne verdens
bedste betjening, og travlt med at servicere alverdens fynske cykler. Sidste år blev det til knap 3.000 af slagsen.

Erlings travlhed skyldes hans entusiasme, men selvfølgelig også flere og flere kunder i butikken. ”Jeg kan ikke sige nej. Skal kunden ha’ ny cykel, så er det nu. Skal kunden ha’ repareret sin cykel, så er et jo også nu. Det kan ikke vente, så jeg garanterer dagtil-dag-levering ... sådan skal det da være,
understreger Erling og fortæller, at han fredag og lørdag får hjælp af Jan, der har hjulpet til siden han var 13 år. I dag er han 40 år. ”Sidste år tillod jeg mig at holde en uges ferie. Her var det Jan, der passede butikken. Vi skal jo holde gang i hjulene, griner Erling”.

KVALITET FOR PENGENE

I dag kan du handle cykel hos den lokale cykelhandler, men også på nettet eller i supermarkedet. Det er altså ikke svært at købe ny cykel. Det er til gengæld svært at gøre et godt køb, hvis du ikke får den rette rådgivning. Derfor er det en god idé at fortælle cykelhandleren, hvad cyklen skal bruges til. Det er første skridt på vejen til det perfekte køb.
”En cykel er ikke en dagligvare, men et køretøj, der skal passe præcist til dig og dit behov. Og så skal den holde i mange år. De færreste køber bil uden at prøve den først. Sådan bør det selvfølgelig også være med den nye cykel. Vi tilbyder selvfølgelig en prøvetur, så kunden kan fornemme om cyklen er den rette”, fortæller Erling.
Sortimentet i EA Cykler er bredt. Her finder du både de hippe Living-retrocykler, de elegante og sporty Cultima-citybikes samt Raam-serien af mountainbikes, der appellerer til alle, der har mod på at skifte cykelstierne ud med skovstier og uvejsomt terræn. Udover cykler har butikken også et
bredt sortiment af cykelhjelme og tilbehør.

EL-CYKLEN ALLE TALER OM

At købe cykel er en tillidssag, understreger Erling. ”De cykler, du finder i vores butik, er nøje udvalgt. Vi stiller store krav til sikkerhed og komfort og står inde for kvaliteten hele vejen rundt. Og så er det vigtigt at understrege, at vi er fagfolk, uddannet til at rådgive vores kunder, og servicere alle vores mærker – både de traditionelle familiecykler og high tech racercykler og mountainbikes. Ligesom så meget andet, bliver cyklerne også mere og mere teknologiske. Senest er el-cyklen blevet meget populær, så også her er vi ajour med teknologi og funktionalitet, så vi kan rådgive og servicere optimalt.”
Hos EA Cykler fører de mange forskellige mærker og modeller indenfor el-cykler.

For eksempel den danskdesignede elcykel E-Fly, der er blevet et hit – ikke mindst blandt børnefamilier. ”E-Fly er både et smart, praktisk og yderst brugervenligt transportmiddel. ”Med E-Fly behøver børnefamilierne ikke to biler for at klare dagligdagens transport. Selv i strid modvind, op ad bakker eller med cykelanhænger på slæb, bliver cykelturen en positiv oplevelse, så det er ikke sært, at den hitter, fortæller Erling.

SERVICE OVEN I KØBET

Når du køber din cykel hos EA Cykler, følger den gode service med. Også efter købet. ”Vi efterspænder din nye cykel, når du har brugt den et stykke tid, og skulle der opstå et problem, så står vi klar. Og kan du ikke undvære en cykel, får du selvfølgelig en lånecykel gratis”, understreger Erling.